Welkom bij MbsBoo

Over MbsBoo

OverMbsBoo

Over MbsBoo

Wat MbsBoo Deals ? 

Wij bieden een groot assortiment aan Parket vloeren, bamboe parket, PVC-vloeren, Laminaatvloeren, ondervloeren, Plinten. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat de klant de beste kwaliteit in dit type vloeren krijgt.

  • Goede service
  • vakmanschap
  • stipt op afspraken

M B S Timmerman & Oprichter

About MbsBoo

Professionele parketwerken?

Wij helpen u met allerhande parketwerken. U kunt op ons rekenen voor de plaatsing van een nieuwe houten vloer in eik, bamboe of een andere houtsoort.

Ook voor een renovatie (schuren + afwerken) bent u juiste website . Alle parketwerken worden uitgevoerd door ervaren vakmannen. Hun vakkennis is cruciaal voor een kwalitatieve plaatsing en afwerking. Meer weten? Vraag een offerte of bell ons

24/7 beschikbaar

Onze medewerkers staan ​​klaar om in onze officiële tijden aan de slag te gaan

Creatieve ideeën

Wij bieden onze diensten aan met aantrekkelijke ontwerpen en hoge capaciteiten.

Klantgericht

Ons doel is klantgeluk met de prestaties die we hem bieden.

Snelle Service

Nauwkeurigheid en nauwgezetheid op het werk zijn de sleutel tot ons succes.

FAQ's

Sommige vragen beantwoorden voor onze klanten:
  • Hoe werkt MbsBoo?
    Wij brengen u in contact met de juiste professional voor uw taak. Om dit te doen, zullen we u enkele eenvoudige en korte vragen stellen op de verstrekte formulieren. Uw antwoorden helpen onze professionals om u een interessante offerte aan te bieden. U vindt onze modellen op de sectorpagina met daarin de gewenste dienst of product. Door het formulier in te vullen, doet u feitelijk een aanvraag voor een offerte. U ontvangt dus een antwoord in uw mailbox. Nadat de zaakvoerder contact met u heeft opgenomen wordt uw aanvraag verder besproken, daarna maken wij een offerte op.
  • Vraag: Kan ik MbsBoo bellen?
    Ja hoor, de zakvoerder helpt je graag verder. Aarzel niet om te bellen naar ons nummer (0472.92 41 26) wanneer je een vraag of opmerking hebt.